0
Evropske lige

Ode Murinjo: „Idem tamo gde me vole!“

Objavljeno: 30.04.13 u 23:52

Arsenal v Chelsea

Posle ispadanja u polufinalu Lige šampiona i ove sezone Žoze Murinjo je najavio rastanak sa madridskim Realom! Ono o čemu se već mesecima priča sada je dobilo i zvaničnu potvrdu od gospodina Posebnog, koji je samo rekao da „ide tamo gde ga vole“.

„Madrid sledeće godine? Možda ne. Želim da budem tamo gde me vole. Da to je Engleska, znam da me tamo vole. I mediji i navijači su pravedni prema meni. Pre svega navijači jednog kluba. U Španiji je drugačije, jer me mnogi mrze.“

Inače pitanje je postavio novinar Aj-Ti-Vi-ja Gabrijel Klark koji je posle Murinjovog odgovora da će otići tamo gde ga vole mrtav ‘ladan rekao – „shvatićemo to kao Englesku, moram sada da idem.“  Da li je ovo i potvrda priča da se gospodin Posebni vraća u Čelsi? A da sa njim u paketu iz Madrida dolazi Radamel Falkao?

Nekada je bilo kao na slici, sada su Teri i Lamps stariji, baš kao i Murinjo, a videćemo da li on može da vrati titulu na Stamford Bridž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter