0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nagrađuju ih isplatom dela duga

Objavljeno: 30.04.13 u 10:44
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Samo kod nas mogu na ovakav način da budu zamenje teze. Fudbaleri Crvene zvezde poslednji put primili su deo zaostalih primanja pre oko dva meseca. Vrlo je važno obratiti pažnju na to da je u pitanju „deo zaostalih primanja “ zbog onoga što je izjavio Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Naime, crveno – belima bi danas trebalo da bude isplaćen još jedan deo zaostalih primanja zašta bi trebalo da bude zadužen potpredsednik Slaviša Kokeza, a Stojadinović to predstavlja kao nagradu igračima za uložen trud i šest uzastopnih pobeda.

„Koliko znam, novac će danas biti na računima igrača. Zaslužili su da budu nagrađeni za šest uzastopnih pobeda, bez obzira na neubedljivu igru protiv Donjeg Srema. Poslednji put su dobili pare po povratku s priprema u Turskoj, dakle pre dva meseca“ rekao je Stojadinović za 24sata.

Dakle, ako je suditi po njegovim rečima fudbaleri Crvene zvezde će zbog šest uzastopnih pobeda biti nagrađeni tako što će im biti isplećen deo dugovanja koje klub ima prema njima. Neverovatno! Šta bi se dogodilo da kojim slučajem nisu pobeđivali, ne želimo ni da zamislimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter