0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Milivojević: Lepše je kad se borimo za titulu

Objavljeno: 30.04.13 u 16:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na dva boda zaostatka u odnosu na večitog rivala i sada je svaka utakmica za njih biti ili ne biti ukoliko žele da ostanu u trci za šampionsku titulu. Svestan je tog pritiska i Luka Milivojević a prvi test njega i njegove saigrače očekuje u četvrtak na gostovanju protiv Jagodine.

„Kada smo izdržali pritisak koji smo imali pri zaostatku od 11 bodova, izdržaćemo i ovaj sada, kada smo se približili rivalu na dva poena. Osećamo da možemo da postignemo nešto veliko i dosta nam je lepše sada kada se borimo za titulu. Ne smemo sebi da dozvolimo kiks do kraja prvenstva. Idemo korak po korak, najvažnije je da u Jagodini pružimo svako svoj maksimum, i da razmišljamo samo o prvom narednom protivniku“ rekao je Milivojević za zvanični klupski sajt.

Utakmica 26. kola Jelen Superlige između Jagodine i Crvene zvezde pomerena je zbog zahteva UEFA i biće odigran od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter