0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Miha: Partizan gubi, Zvezda ne osvaja

Objavljeno: 30.04.13 u 13:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektro Siniša Mihajlović ponovo se osvrnuo na aktuelni trenutak u srpskom fudbalskom šampionatu u kome je neizvesnost bila nikad veća. Partizan je serijom loših rezultata izgubio +11 u odnosu na Crvenu zvezdu koja je serijom od 6 pobeda najavila da napada najviši cilj.

„Ponoviću ono što sam ranije rekao. Partizan može samo da izgubi titulu, ne mogu crveno-beli da je osvoje. Imali su crno-beli 11 bodova prednosti, a sad je ta razlika svedena na samo dva. Dobro je to za srpski fudbal, prvenstvo će biti zanimljivo do samog kraja, derbi će odlučivati ko će biti prvak“ kaže selektor za Sportski žurnal.

Mihajlović dodaje da su crno – beli ipak u težoj situaciji, ne samo zbog smene trenera, već i zbog ambijenta koji je nastao nakon „prosipanja“ bodova.

„Mislim da je pritisak veći na Partizanu. Zvezda nema šta da izgubi, već je napravila malo čudo. Crno-beli su prokockali veliku prednost i zato će sad svaku utakmicu igrati pod pritiskom.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter