0
Evropske lige

Bane oprostio Suarezu

Objavljeno: 30.04.13 u 12:24

Luis-Suarez-+Branislav-Ivanovic-Liverpool-Chelsea

Više od nedelju dana Branislav Ivanović se ni kriv ni dužan nalazi u žiži javnosti svetskih medija zbog bizarnog incidenta kada ga je igrač Liverpula Luis Suarez ugrizao tokom jednog njihvog duela.

„U fudbalu se dešavaju zaista čudne situacije i samo u tom trenutku sam bio iznenađen, šokiran. Ma, zgranut. Digla se prašina, preko noći sam postao popularan zbog događaja u kojem sam bio samo sporedni lik“ kaže kapiten reprezentacije Srbije i igrač Čelsija.

Ivanović međutim ne želi da se zbog tog incidenta prašina podiže više nego što je potrebno, pa je samim ti odbio mogućnost da Suareza prijavi policiji.

„Budete iznenađeni i ljuti u tom momentu. Ali kad se meč završi strasti se smire, sve se zaboravi. Razgovarali smo telefonom, prihvatio sam izvinjenje, policiji nisam podneo prijavu. Ja sam bio samo učesnik, ali nisam želeo da u ovom slučaju bilo šta zavisi od mene. Niti sam imao nameru da napadam Suareza, ali ni da ga branim.“ rekao je Ivanović za Večernje Novosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter