0
Domaći fudbal

Vermez: Smenili me, neću da pričam o parama

Objavljeno: 29.04.13 u 16:18

Vladimir Vermezovic

Da je Vladimir Vermezović bivši trener Partizana bilo je jasno i posle novog remija u Novom Pazaru, ali sada je bitan način na koji su se razišli on i srpski šampion. Naravno, sve to je važno zbog novca, jer Partizan ga nema, a u slučaju uručenja otkaza morali bi da isplate Vermezu još oko 200.000 evra

Vest glasi: Vladimir Vermezović je smenjen zbog slabih rezultata, ali on i klub još nisu pričali na temu novca. Kako je sve to izgledalo Vermez priča u izjavi za Hotsport.rs.

„Došao sam jutros na trening i normalno radio s ekipom, Tek nakon toga su me zvali da dođem u klub oko 13.00 časova, gde su mi rekli da su nezadovoljni mojim radom i da dobijam otkaz.

To je njihovo pravo i ja tu nemam šta da se bunim. O novcu nismo razgovarali, već ćemo to učiniti u toku dana.

Vidite, ja znam da bi mnogi hteli da ja sada pričam svašta, ali se to neće desiti. Partizan ima dva boda više u odnosu na Crvenu zvezdu pred finiš prvenstva i ja im želim svu sreću ovog sveta da osvoje titulu.

Nadam se da će se neko posle toga setiti da sam ja ovu ekipu vodio 25 kola i da sam iz nje izvukao maksimum koji sam mogao“, kaže Vermez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter