0
Evropske lige

Verder ne trpi nedisciplinu

Objavljeno: 29.04.13 u 16:32

arnautovic-elija

Iako tim već 10 kola ne zna za pobedu u Bundesligi i nalazi se u opasnoj zoni što se tiče opstanka uprava Verdera je odlučila da do kraja sezone suspenduje Marka Arnautovića i  Eljera Eliju. Njih dvojica su prošlog petka u tri ujutro zaustavljeni od strane policije zbog Arnautovićeve prebrze vožnje.

„Razočarani smo njihovim ponašanjem. Potrebni su nam igrači koji su pravi profesionalci i koji su privrženi klubu. Njih dvojica su dva dana uoči veoma važne utakmice sa Bajerom zaustavljeni na ulici u tri sata ujutro čime su dokazali da oni to nisu“ – rekao je Tomas Ajhin, generalni menadžer kluba.

Arnautović i Elija su u petak bili privremeno suspendovani do daljnjeg da bi u ponedeljak usledila konačna odluka prema kojoj će njih dvojica do kraja sezone moći samo da treniraju, ali odvojeno od ostatka ekipe.

Mnogi će reći da nije baš pametno u završnici sezone kada klubu gori pod nogama odricati se usluga dvojice važnih igrača, ali dokle dovodi nemačka disciplina najbolji primer su Bajern i Borusija Dortmund koji će verovatno igrati u finalu Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter