0
Domaći fudbal

Ture pojačao Slobodu

Objavljeno: 29.04.13 u 21:03

Kala Ture

Novo pojačanje Slobode Point postao je 22-godišnji Kala Ture iz Gvineje. Jedan od najtalentovanijih igrača ove afričke zemlje potpisao je trogodišnji ugovor sa Užičanima.

“Sloboda je jedan od najvećih srpskih klubova sa sjajnom istorijom i fantastičnim navijačima. Ovim prelaskom u Evropu otvaraju mi se i vrata nacionalne reprezentacije , tako da je ovo veliki napredak u mojoj karijeri. Velika mi je želja da dostignem mog uzora Paskala Fejndonua , koji je ostvario lepu karijeru igrajući za Bordo, Sent Etijen, Monako i reprezentaciju Gvineje. Već mesec dana sam u Užicu , dopada mi se grad, lepo sam se uklopio u ekipu . Od navijača očekujem podršku, na koju ću odgovoriti izgaranjem na terenu”, ističe Ture.

Ture je u Slobodu došao iz Etuil de Kongoa, a na prvim treninzima je pokazao svoje umeće koje će dosta značiti ekipi Ljubiše Stamenkovića u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter