Golf Srbija-Rumunija 1

Odabrana srpska selekcija golfera ostvarila je ubedljivu pobedu u prijateljskom odmeravanju snaga sa reprezentacijom Rumunije. Dvodnevni duel igran prethodnog vikenda na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji završen je rezultatom 20,5:6,5.

Po 18 golfera sa obe strane moglo je da uživa u igri u predivnom ambijentu i gotovo idealnim vremenskim uslovima. Prvog dana igrano je po sistemu „bolja lopta“, gde se računao bolji rezultat svakog tandema. Od devet duela, Srbija je dobila šest, Rumunima su pripala dva, a jedan „flajt“ je završen podelom poena.


Golf Srbija-Rumunija 2

Drugog dana igrani su individualni mečevi, a žreb je dirigovano sastavljao parove na osnovu hendikepa. U 18 duela srpskom timu pripalo je čak 14 pobeda, pa je ukupan trijumf ostvaren sa čak 14 poena razlike.

Golf Srbija-Rumunija 3

Boje srpske reprezentacije po izboru kapitena Gorana Stanarevića u duelu sa Rumunijom branili su: Vladimir Đukanović, Borislav Todorović, Goran Lalović, Aleksandar Stojiljković, Erik Graser, Nebojša Đukanović, Dragan Šolak, Zoran Mirkov, Milan Lalošević, Miloš Aleksić, Predrag Filipović, Goran Đorđević, Momčilo Mijušković, Vladimir Stojković, Ivica Suturović, Saša Stojanović i Irena Suturović-Bogdanović.