0
Ostali sportovi

Srpski četverac u borbi za evropsku krunu

Objavljeno: 29.04.13 u 16:06

ilic-momir

Na četvrtom fajnal-for turniru EHF Lige šampiona u nemačkom gradu Kelnu, 1. i 2. juna, igraće nemačke ekipe Kil i Hamburg, poljska ekipa Kjelce i španska Barselona.

I ove godine će završni spektakl evropskog rukometa biti i poprište borbi srpskih igrača za najvredniji pehar u grandioznoj „Lankses Areni“, koja će biti mala da sa svojih 20.000 mesta primi sve rukometne zaljubljenike iz čitave Evrope. Momir Ilić i Marko Vujin sa Kilom, mladi Stefan Terzić sa Hamburgom, kao i Rastko Stojković sa Kjelceom, boriće se za evropsku krunu, koju brane „zebre“ reprezentativnog dvojca.

U četvrtfinalnim duelima viđen je sjajan rukomet i pobede favorita. Kil je predvođen Markom Vujinom (postigao 15 golova u dva meča) došao do nove minimalne pobede na gostovanju Vespremu (29:28). Momir Ilić se dva puta upisao u strelce. U pobedi Kjelcea nad Metalurgom 26:15, Rastko Stojković je pored postignutog gola izborio nekoliko sedmeraca i bio važan faktor u napadačkim akcijama svog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter