0
Košarka

Skot zove navijače, besplatno na Vošu

Objavljeno: 29.04.13 u 12:48

Majkl Skot

Posle pauze zbog odigravanja Fajnal-fora ABA lige, u sredu 1. maja nastavlja se Agroživ Superliga Srbije. U 7. kolu nacionalnog šampionata Crvena zvezda Telekom dočekuje novosadsku Vojvodinu. Novosađani su jedno od najprijatnijih iznenađenja s obzirom da su u prvih šest kola upisali četiri pobede i samo dva poraza i trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli. Crvena zvezda Telekom je ove sezone već odmeravala snage sa Vojvodinom. Bilo je to u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Crveno-beli su tada ubedljivo slavili, a najbolju partiju pružili su Demarkus Nelson i Igor Rakočević sa po 19 poena.

S obzirom da se meč igra u vreme praznika rukovodstvo crveno-belih odlučilo je da širom otvori kapije dvorane Pionir, pa će ulaz biti slobodan. Utakmica je zakazana u 19 sati. Crveno-beli su u Superligi neočekivano već upisali tri poraza, pa u duelu sa Vojvodinom nemaju prava na kiks. Toga su svesni svi u taboru crveno-belih, a Majkl Skot iz tog razloga poziva navijače da podrže klub:

„Mnogo bi nam značila njihova podrška. Pozivam ih da dođu u što većem broju, jer uz njihovo navijanje mi imamo dodatni motiv. Ta pozitivna energija na tribinama koja se stvara se neverovatno prenosi teren i to je nešto fantastično“ – počeo je priču Skot i dodao:

„Očekuje nas veoma težak meč. Za nama je vrlo naporan turnir na kome smo poraženi u finalu. Taj poraz nam je teško pao, jer smo igrali fantastično u prvom poluvremenu, bili nadomak osvajanja još jednog trofeja, ali… Ipak, najvažnije je da smo obezbedili plasman u Evroligu. Sada moramo da gledamo samo napred i fokusiramo se na utakmice koje nam dolaze“ – istakao je Skot.

O ekipi Vojvodine Majkl Skot ima samo reči hvale:

„Umeju da igraju veoma čvrsto i agresivno u odbrani. Kao tim su dobro izbalansirani i nikako ne smemo da ih potcenimo. Ipak, smatram da je kvalitet na našoj strani i da ukoliko mi budemo na gornjoj granici naših mogućnosti pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Moramo da se fokusiramo samo na teren, u igri je još jedan trofej koji silno želimo da osvojimo. Zato ćemo uraditi sve što je potrebno da ostvarimo taj cilj. Prvi zadatak na tom putu je da se plasiramo u plej-of a da bismo to uradili moramo da savladamo Vojvodinu“ – zaključio je Skot.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter