0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Na titulu

Objavljeno: 29.04.13 u 18:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ima već gotovo godinu dana kako se priča da će Vuk Rašović iz Teleoptika biti preseljen na klupu Partizana i to se dogodilo danas nakon otkaza koji je dobio Vladimir Vermezović.

Novi trener još ne zna kakav je njegov konačni status, odnosno ne zna se do kada će predvoditi crno-bele, jer mora da se sačeka dogovor kluba i sada već bivšeg trenera Vermezovića, oko modela raskida ugovora.

To je neka druga priča, a ova treutna odnosi se na ciljeve koje Rašović postavlja ispred sebe.

promocija novog trenera fudbalski klub Partizan Vuk Rasovic

„Znam šta se očekuje, to je titula i da ne verujem u sebe i u ovu grupu momaka, koju dobro poznajem i koju svaki dan gledam u našem sportskom centru u Zemunu, ne bih prihvatao posao.

Kao trener Teleoptika, ali i dugodiišnji pomoćnik šefova stručnog štaba Partizana dobro sam upoznat s kvalitetima igrača, a dobar deo njih, da ne kažem većina, znaju moje metode rada, jer smo nekada sarađivali.

Meni je čast da budem trener Partizana, a pokazalo se da prilika koju dugo čekate ne bira vreme kad će se ukazati, zbog čega u svakom trenutku morate biti spremni da odgovorite najvećim izazovima.

Smatram da sam spreman i nadam se najboljem“, rekao je Rašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter