0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Prlainović: Protiv Segeda utakmica sezone

Objavljeno: 29.04.13 u 11:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpoliste Crvene zvezde u utorak od 17.00 časova očekuje revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv mađarskog Segeda. Crveno-beli imaju veliku prednost stečenu u prvom meču na gostujućem terenu (7:5) i ne bi trebalo da imaju problem da se plasiraju na Fajnal-for koji će biti održan u Beogradu.

„Očekuje nas utakmica sezone, najvažnija u istoriji kluba. Nema popravnog i zato nam je i te kako važna pobeda nad Radničkim. Bili smo nervozni, mislima podeljeni na Kragujevčane i Segedince. Pobeda na startu finalne serije nam je i vetar u leđa za Mađare. Moramo da se spustimo na vodu, da probamo da i sa Mađarima odigramo na najbolji mogući način. Biće teško, ali ako se budemo borili kao protiv Kragujevčana, možemo do fajnal-fora“ – rekao je kapiten crveno-belih Andrija Prlainović za Večernje Novosti.

Iskusni Denis Šefik očekuje veliku podršku navijača koji ove sezone nose tim do odličnih rezultata.

„Mnogo nam znači pobeda nad Kragujevčanima za duel sa Segedom. Da smo izgubili, psihološki bismo pali. Jesmo tamo slavili sa 7:5, ali daleko od toga da je sve gotovo. Moramo biti žustriji, jer mislim da protiv Radničkog nismo bili dovoljno agresivni. Očekujem istorijsku pobedu Zvezde“ – kazao je Šefik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter