1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HotSport saznaje – Abubakar se vraća u Zvezdu

Objavljeno: 29.04.13 u 12:59
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama fudbaler Vojvodine Abubakar Oumaru ovog leta bi trebalo da se vrati u Crvenu zvezdu.

Kameruncu, koji je nedavno izrazio želju da zaigra za reprezentaciju Srbije, na kraju ove sezone ističe ugovor sa Vojvodinom i u klub iz Ljutice Bogdana bi došao kao slobodan igrač.

S obzirom da Oumaru nema više nikakvih obaveza prema klubu iz Novog Sada preostalo je da Crvena zvezda sa njim postigne dogovor u čemu je prema našim izvorima već uspela pa ćemo jednog od najboljih napadača u ligi od sledeće sezone ponovo gledati u crveno-belom dresu beogradskog kluba.

Oumaru je u Srbiju stigao 2009. godine kada ga je na preporuku Milana Živadinovića angažovala upravo Crvena zvezda. Međutim, kako se nije naigrao na Marakani najpre se preselio u OFK Beograd iz kojeg je 2010. godine došao u Vojvodinu za koju je na 80 utakmica postigao 28 golova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter