0
Domaći fudbal

Grob za igrače Mačve

Objavljeno: 29.04.13 u 18:45

Macva

Navijači šabačke Mačve na veoma zastrašujuć način zapretili igračima i upravi tog kluba. Oni su na sredini terena iskopali grob, postavili krst i napisali poruku: „Druga liga ili ovo“, uz potpis: „Šapčani“.

Sekretar kluba Zoran Jovanović smatra da su navijači na pogrešnu adresu uputili ovu skandaloznu poruku pošto i uprava godinama pokušava da animira Fudbalski savez Srbije u vezi njihovog problema.

„Mi godinama pokušavamo da prođemo u viši rang takmičenja, uvek smo među prve tri ekipe, ali u finišu prvenstva dešava se svašta. Nažalost, to je pogubno za Mačvu koja igra pošten fudbal i godinama u poslednje dve utakmice gubimo mesto u višem rangu. Skretali smo pažnju na probleme u ovom rangu, ali očigledno nikome nije stalo da ih reši“, izjavio je Jovanović za agenciju Beta.

Radnici na održavanju stadiona su brzo sanirali rupu na terenu, a policija poručuje da će ubrzo pronaći krivce pošto je krst kupljen u prodavnici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter