0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Ova ekipa Partizana je nacionalno blago

Objavljeno: 28.04.13 u 09:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad večitim rivalom u finalu Jadranske lige da je trijumf na ovakvim mečevima jedna vrsta imperativa.

“Ovo je morala da bude teška utakmica, drugačije nije moglo da se očekuje, iako su oba tima dobar deo posla obavila u polufinalu. Finale, pogotovo sa Zvezdom, i Zvezdi sa Partizanom, jedna je vrsta imperativa“, izjavio je Vujošević.

Vujošević je potom izjavio da je nisu obećavali trofej i da je ova ekipa Partizana nacionalno blago.

„Nismo obećavali trofej, ali desilo se. Nadam se da to nikoga ne pogađa. Igrači su malo plaćeni, neki četiri, neki pet plata, ali uspeli su. Ova ekipa Partizana je nacionalno blago i ako ostanu glavni igrači, uz određene dopune, to je projekat koji shvatam misionarski i koji mora da se gleda šire od klupskih boja. Imamo vrlo malo sponzora, hvala Telekomu, Nisu i Dunav osigranju. Nadam se da ovaj uspeh neće povećati mržnju prema Partizanu i da će ovoj deci biti omogućeno da grade svoje karijere u Srbiji“, konstatovao je trener crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter