0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda protiv Sremaca samo na stadionu

Objavljeno: 27.04.13 u 14:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon odluke Prve srpske televizije da umesto prenosa utakmice između Crvene zvezde i Donjeg Srema bude emitovana turska serija novi maler zadesio je one koji su se nadali da bi putem interneta mogli da posmatraju ovaj meč.

Naime, u noći između četvrtka i petka nepoznate osobe su neovlašćeno ušle u prostorije marketinga FK Crvena zvezda i tom prilikom odnele jedan vredan deo opreme neophodan za realizaciju prenosa na sajtu www.zvezdatv.rs.

Iz Zvezde obaveštavaju da trenuno nisu sigurni kada će tačno moći da nastave sa prenosima, ali uz izvinjenje poručuju da će pretplatnici biti blagovremeno obavešteni kad se ponovo steknu tehnički uslovi.

Sada ne preostaje ništa drugo onima koji su navikli iz fotelje da prate svoj voljeni klub da promene plan, organizuju se i na vreme krenu put Marakane. Utakmica između Crvene zvezde i Donjeg Srema počinje u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter