0
Domaći fudbal

Pazarci mole Partizan da ne dovodi navijače

Objavljeno: 27.04.13 u 12:13

fk novi pazar

Fudbalski klub Novi Pazar zamolio je upravu Partizana da učini sve što je u njihovoj moći da na nedeljnu utakmicu ne dovode najvatrenije navijače pošto postoji veliki rizik od izbijanja incidenata.

Novopazarci podsećaju na loša iskustva iz prethodnog perioda i ističu specifičnu političku situaciju u kojoj se Srbija trenutno nalazi.

Interesovanje za utakmicu je ogromno, očekuje se da stadion bude pun, a isto tako se pretpostavlja da će navijači iz Partizana iz okolnih gradova pohrliti u grad na Jošanici.

„Učinićemo sve što je do nas da utakmica protekne u najboljem redu. Iz tog razloga smo alarmirali sve službe koje su zadužene da tako bude. Molimo i FSS da nam pomogne u organizaciji ove velike utakmice koja je nama izuzetno važna. Molimo sve navijače da fer i sportski navijaju za svoj klub i da svi svi zajedno uživamo u meču koji može da odluči šampiona“ – rekao je za Sport generalni sekretar Novog Pazara Ismet Košuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter