0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Muta: „Tomašević se uvlači Zvezdi“

Objavljeno: 27.04.13 u 12:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Miroslav Nikolić, trener kragujevačkog Radničkog, pokušao je u izjavi za Sport da objasni svoje prostačko ponašanje kada je posle utakmice sa Crvenom zvezdom na Fajnal-foru ABA lige u Laktašima psovao potpredsednika KSS Dejana Tomaševića.

„On je fukncioner Košarkaškog saveza Srbije. Šta on ima tu da se „uvlači“ Zvezdi? Pretpostavljam da je zbog toga što je politički jaka, pa da ostane na funkciji. Kao on je njihov drug“ – rekao je Muta.

Međutim, daleko veći problem od toga je činjenica da je Radnički zabeležio četvrti uzastopni poraz i to u utakmici koja je već bila praktično dobijena.

„Strašno je da mi se takve gluposti dešavaju. Izgubili smo taktički već dobijenu utakmicu u situaciji kada je naš rival psihološki pao. Propustili smo istorijsku šansu da se plasiramo u Evroligu, a pitanje je da li će i kada ponovo da nam se ukaže“ – rekao je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter