0
Evroliga

Janakopulos poslao Bertomeua dođavola

Objavljeno: 27.04.13 u 14:27

PortadaPrasiniBertomeu

Predsednik Košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos ne prestaje da daje kontraverzne izjave pa je tako nakon eliminacije njegovog tima u četvrtfuinalu plej-ofa od strane Barselone na naslovnoj strani novina čiji je on vlasnik izašao naslov „Bertomeu idi dođavola“ i to u najblažoj varijanti prevoda originalnog teksta na španskom – „Bertomeu, Vete a la Chingada“.

Grci smatraju da su ih sudije sprečile da u petom meču dvoboja sa Barselonom pruže daleko više tako što su već u prva četiori minuta utakmice dodelili tri lične greške najboljem igraču Dimitisu Dijamantidisu. Takođe je u nekoliko navrata kada se lomio meč favorizovan domaći tim tako što mu je nakon spornih situacija dodeljena lopta.

Podsetimo da je Panatinaikos odnosno Janakopulos već kažnjen sa 150 hiljada evra zbog kritikovanja rukovodstva Evrolige i prozivanja moskovskog CSKA i nema sumnje da ga sada očekuju daleko veće sankcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter