0
Evropske lige

Debakl „švaba“ u Augzburgu

Objavljeno: 27.04.13 u 17:42

Augsburg

Odigrano je pet mečeva u okviru 31. kola Bundeslige i na svih pet utakmica domaćini su zabeležili pobede.

Augzburg je na svom terenu deklasirao fudbalere Štutgarta sa 3:0 (0:0) i na najbolji mogući način uključio u trku za opstanak u ligi.

Fudbaleri Augzburga su u vođstvo došli u 61. minutu golom Saše Moldersa. Marsel de jong je duplirao prednost u 83. minutu, a samo dva minuta kasnije Dong von Ji je postavio konačan rezultat.

Novi šampion Nemačke Bajern savladao je minimalnim rezultatom Frajburg u Minhenu sa 1:0 (1:0). Jedini gol na meču postigao je Šaćiri u 35. minutu. Inače, Bajern je na ovom meču igrao u značajno izmenjenom sastavu u odnosu na tim koji je deklasirao Barselonu u polufinalu Lige šampiona.

Istim rezultatom 1:0 (1:0) slavio je i Bajer u Leverkuzenu protiv Verdera. Gol odluke postigao je Štefan Kisling u 35. minutu sa bele tačke.

Fudbaleri Volfsburga pobedili su Borusiju iz Mehengaldabaha sa 3:1 (1:0).

Arnold je doneo prednost Volfsburgu u 34. minutu na asistenciju Dijega. Penije Lapa je izjednačio u 52. minutu, a novu prednost domaćoj ekipi doneo je Ivica Olić u 61. minutu. Konačanih 3:1 postavlja dvostruki asistent na meču Dijego golom u 75. minutu. Slobodan Medojević je odigrao poslednjih desetak minuta pošto je ušao u igru umesto Kristijana Traša.

Hofenhajm je trijumfovao nad Nirnbergom sa 2:1 (2:0). Golove za domaći tim postigli su Vajs u 11. i Salihović u 19. minutu, a Simons je umanjio poraz svoje ekipe golom iz penala u 58. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter