0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Utakmice sa Zvezdom imaju veliki značaj

Objavljeno: 26.04.13 u 13:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan je ulaskom u finale završnog turnira ABA lige obezbedio učešće u Evroligi (naravno ukoliko ponovo ne dođe do promene pravila). Svestan da je glavni deo posla obavljen trener crno – belih Duško Vujošević smatra da njegova ekipa u finale ulazi znatno rasterećenija.

“Što se tiče imperativa, najveći deo posla je završen u polufinalu koje je obezbeđivalo vrlo važnu stvar – ko će reprezentovati region u Evroligi. Jučerasnje utakmice igrane su pod velikim pritiskom, a ovaj tim Partizana napravili smo sa konceptom totalnog podmlađivanja. Nismo obećavali previše, ni plasman u EL, niti trofeje. Obećali smo naporan rad, održali smo to obećanje. Ne radimo u lakim uslovima, ali nemamo previše razloga da se žalimo, napravljen je veliki uspeh osvajanjem pozicije za Evroligu”, kazao je Vujošević na konferenciji za novinare u Laktašima.

Međutim on je takođe istakao da Partizan uvek ida na trofoje, a da finale protiv Crvene zvezde svemu daje posebnu draž-

“Rasterećenost će pružiti priliku za obe ekipe. Ipak, utakmice sa Zvezdom same po sebi imaju veliki značaj, za trenere, igrače i navijače. Nose puno adrenalina. Imamo i dalje glad za trofejima, pogotovo u duelu sa rivalom kao što je Zvezda”, istakao je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter