0
Ostali sportovi

Spremni za sezonu

Objavljeno: 26.04.13 u 13:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na pripremama na Tenerifima nalaze se Emir Bekrić sa trenerom Mirjanom Stojanović i Nemanja Kojić sa trenerom Slobodanom Nidžovićem.

„Izuzetno smo zadovoljni smeštajem, ishranom, komforom. Lokacija hotela u odnosu na stadion, grad i sve što nam je u tom pogledu bitan faktor na dohvatu ruke nam je. Vremenski uslovi su idealni. Uslovima za trening nemmo baš niti jednu zamerku.

Dužina trajanja priprema je dovoljna da bih sproveo sve što sam predvideo u ovom delu sezone. Trenažni proces teče po planu i rezultati sa treninga su odlični.

Grupni rad, pogotovo sa Emirom Bekrićem, za jednog mladog atletičara kao što je Nemanja Kojić mnogo znači. Prisustvo fizioterapeuta Melajca nam je puno olakšao posao, u smislu oporavka i priprema za sledeći trening, ali i u psihološkom smislu.

U ovoj sezoni koja je izlazna juniorska sezona za Nemanju, očekuje nas Evropsko juniorsko prvenstvo koje treba da bude kruna njegove juniorske karijere.
Pored Evropskog prvenstva, očekuju nas nekoliko međunarodnih takmičenja, kao što su: KUP Evrope, Mediteranske igre, Balkanska prvenstva na kojima treba da istrčimo rezultat na 800 i 1500m koji će nešto značiti u seniorskoj konkurenciji”, rekao je trener Slobodan Nidžović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter