0
Domaći fudbal

Za 100 dinara na Donji Srem

Objavljeno: 25.04.13 u 15:31

zvezda-sever

Posle pet uzastopnih pobeda u prolećnom delu šampionata, na travu Marakane u subotu 27. aprila od 19 časova izaći će fudbaleri Crvene zvezde i Donjeg Srema. Ekipi iz Pećinaca biće to prvo gostovanje na našem stadionu.

Poznate su i cene karata za ovu utakmicu. Za ulazak na severnu tribinu biće potrebno izdvojiti 100 dinara, a oni koji žele da utakmicu gledaju sa istoka odnosno zapada, moraće da izdvoje 200 odnosno 300 dinara. Karte će se prodavati na blagajnama Marakane u četvrtak (25. april) i petak (26. april) od 11 do 16 časova, odnosno u subotu od 11 do početka utakmice. Rukovodstvo FK Crvena zvezda na ovaj način želi da pozove sve Zvezdaše da još jednom napune najveći srpski stadion i pomognu prvotimcima u osvajanju nova tri boda i nastavku serije.

Kao i u prethodnom periodu ulaz 25 na južnoj tribini rezervisan je za „Đački jug“. Za sve učenike osnovnih škola u pratnji odrasle osobe ulaz za sektor 7 je besplatan. Takođe, fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija LAV nastavljaju zajedničku akciju koja će omogućiti svim navijačima da u subotu 27. aprila prisustvuju susretu između crveno-belih i Donjeg Srema. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu www.lavigraistrast.com i da unesete kod koji se nalazi ispod otvarača LAV limenke piva. Ukoliko ste se već ranije registrovali, dovoljno je da unesete kod. Akcija traje do petka 26. aprila u 12 časova. Spisak svih registrovanih navijača nalaziće se na štandu na zapadnoj tribini, gde će se u zavisnosti od broja unetih kodova deliti ulaznice za istočnu tribinu.

Maksimalan broj karata za susret sa Donjim Sremom koje može dobiti jedan registrovani učesnik akcije „Lav igra i strast“ je četiri, a jedan uneti kod omogućava dobitak jedne karte. Takođe, svaki uneti kod će omogućiti beogradskom klubu da što pre dobije klupski autobus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter