0
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: Vratili mi ljubav prema košarci

Objavljeno: 25.04.13 u 23:43

Duško-Vujošević

Košarkaši Partizana teškom mukom su stigli do finala ABA lige pobedom protiv Igokee od 63:57. Trener crno-belih Duško Vujošević je izjavio da su mu njegovi puleni vratili ljubav prema košarci.

„Dugo se bavim ovim poslom gde čovek lako potroši emocije. Ali ovi momci su mi vratili ljubav prama košarci. Čestitam im na velikom uspehu koji su ostvarili protiv velikog protivnika i na njegovom terenu“, rekao je Vujošević.

Trener Partizana je potom pohvalio odličnu ekipu Igokee i svog kolegu na klupi kluba iz Aleksandrovca.

„Moguće je da su neka očekivanja u Laktašima prrerasla realne okvire. Ostvarili su rezultat daleko veći od očekivanog i onog što je prosti kvalitet igrača. Oni su odlični momci, grupa koja odlično funckioniše i koja je odlično vođena“, rekao je Vujošević, a potom je dodao:

„Svi smo računali da njihovo prvo mesto neće trajati dugo, ali smo uvideli da je borba rešena, nekad u vreme kada smo uvideli da je pravilo ko je prvi neće u Evroligu. Čestitam kolegi Bajiću i igračima, čestitam ljudima koji su napravili odličan tim, sjajan klub, salu, uslove da klub dugo traje. Nisam sigauran da bi plasman u Evroligu pomogao njegovom dugom trajanju. Možda će postepeni rad više pomoči da ovaj uspeh potraje“, posavetovao je Vujošević kolegu i čelne ljude Igokee.

Kapiten Partizana Vladimir Lučić naglašava da se neće zadovoljiti finalom i plasmanom u Evroligu iako je glavni cilj ostvaren.

„U trenicioma kada se lomila pokazali smo da smo sazreli kao ekipa. Ostvarili smo primarni cilj, a to je da se plasiramo u Evroligu. Želimo naravno i da osvojimo trofej u ABA ligi. Čestitam Igokei na izvanrednom regularnom delu sezone, želim im mnogo sreće u budućnosti“, istakao je Lučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter