0
Fudbal

Rekonstrukcija u Barseloni

Objavljeno: 25.04.13 u 13:58

barselona-timska

Da ovako više ne može shvatili su i u Barseloni i to nakon debakla u Minhenu kada ih je Bajern u prvom polufinalnom meču Lige šampiona savladao sa 4:0 pa je uprava budućeg španskog prvaka već sada krenula u rekonstrukciju tima za sledeću sezonu.

Ono što je izvesno je da će ekipu sigurno napustiti golman Viktor Valdez, a njegovim stopama verovatno će krenuti Karles Pujol, David Vilja i Aleksis Sančez.

Sa druge strane ekipu bi trebalo da pojača Ter Stegen iz Borusije iz Menhengladbaha sa koji je navodno već potpisan predugovor, pričalo se da bi mogao da stigne i Mac Humels iz Dortmunda, a kao šlag na tortu bi mogao da bude dolazak Brazilca Nejmara koji još uvek nije odlučio kojem će se carstvu privoleti – Realu ili Barseloni.

Prema rečima predsednika kluba Đordija Bertomeua trener ekipe Tito Vilanova ne mora da brine za svoj posao pošto će i naredne sezone sedeti na klupi Katalonaca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter