0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Rasterećeni u finalu

Objavljeno: 25.04.13 u 20:07
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon pobede Crvene zvezde Telekom nad Radničkim i plasmanom u finale, čime su crveno-beli obezbedili učešće u Evroligi naredne sezone, trener Dejan Radonjić ističe da je ovaj duel bio izuzetno težak.

„Čekalo se 15 godina na ovo, meč je bio težak, a psihološko stanje nije bilo na nivou. Velika prednost za Radnički od starta je bio težak udarac, posle je odbrana bila konsolidovana, a na kraju je bilo neizvesno. Imali smo dve sasvim dobre prilike ranije da rešimo meč, a na kraju smo lošim postavkama u odbrani omogućili prednost Radničkom“, izjavio je Radonjić.

Radonjić se na konferenciji za medije posle utakmice zahvalio svojim prethodnicima na klupi Crvene zvezde i izrazio je želju da njegova ekipa odigra rasterećenije u finalu ABA lige.

„Ovo je uspeh svih zvezdaša, moram pomenuti kolege koji su činioci ovog rezultata, Lazića i Vukoičića. Plasman u Evroligu je uz Kup rezultat za fantastičnu sezonu. Okrećemo se duelu u finalu, valjda ćemo ga igrati rasterećenije. Ja nikad finale nisam igrao kao trener, i to je veliki izazov za mene“, zaključio je trener crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter