0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Zvezda u Evroligi zbog dva bacanja

Objavljeno: 25.04.13 u 20:48
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Radničkog nisu uspeli da se plasiraju u finale i na taj način obezbede učešće u Evroligi naredne sezone. Posle poraza od Zvezde u polufinalu trener Miroslav Muta Nikolić tražio je razloge neuspeha svog tima.

„Sve ste videli, promenili smo taktiku u odbrani i tako smo prvo provocirali Zvezdine igrače da igraju pod košem i većim delom je to dobro išlo. Oni su postajali nervozni i to sam znao. Kad su poveli sa devet razlike, napravili smo neke izmene i izgubili mnogo snage da napravimo taj preokret. Računali smo da ćemo sa 80 poena pobediti. Nismo uspeli da damo koš 2 minuta i 45 sekundi i mislim da je to uticalo, kao i dva promašena bacanja Vajta, da smo smo dali jedno“, izjavio je Nikolić.

Trener Kragujevčana ističe da su Zvezdu u Evroligu odvela dva slobodna bacanja.

„Zvezda nije pravila faul, imali smo otvoren šut za pobedu i promašili… Nismo pogodili penale, a oni su nas dobili iz dva bacanja i zato oni igraju Evroligu a mi ne“, zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter