0
Fudbal

Draksler zamena za Gecea?

Objavljeno: 25.04.13 u 13:36

julijan-draksler

Borusija je već pronašla naslednika Marija Gecea i spremna je da izdvoji veći deo od 37 miliona evra koliko će zaraditi od njegovog prelaska u Bajern kako bi ispunila želju sportskog direktora Mihaela Corka.

U pitanju je talentovani fudbaler Šalkea Julijan Draksler za kojeg Borusija planira da ponudi 20 miliona evra Šalkeu, ali podatak da se radi baš o ekipi iz Gelzenkirhena ne ide im baš na ruku pošto je poznato da su dva kluba lokalni rivali i da među navijačima vlada veliki animozitet.

Draksler je ove godine u dresu Šalkea postigao osam golova i upisao je dve asistencije, a iako mu je tek 20 godina zabeležio je i četiri nastupa u dresu reprezentacije Nemačke.

Pored njega kao kandidati za Geceovog naslednika spominju se Šinđi Kagava, koji se nije naigrao u Mančester Junajtedu od kada je upravo iz Dortmunda otišao u Premijer ligu, lao i Belgijanac Kevin de Brujne, igrač Čelsija koji je ovu sezonu proveo na pozajmici u Verderu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter