0
Tenis

Ana u četvrtfinalu u Štutgartu

Objavljeno: 25.04.13 u 16:42

Ana+Ivanovic+2012+Open+Day+8+KEAjSnk3TtAx

Ana Ivanović je izborila plasman u četvrtfinale turnira u Štutgartu pobedivši u drugom kolu Nađu Petrovu iz Rusije sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3).

Ana je imala problema sa servisom i Ruskinja je dva puta imala brejk prednosti. Ipak, Ivanovićeva je ostala mirna i uspevala da uzvrati, da bi potom i povela sa 5:4. Sa sve više samopouzdanja, naša teniserka potom opet oduzima servis protivnici i dobija prvi set.

I u drugom setu do brejka prva stiže ruska teniserka, i to već u prvom gemu, ali sledeća tri dobija Ivanovićeva. Sada je Petrova bila ta koja se nije uzdrmala i uspela je da izjednači na 3:3. Ana je nakon toga još jednom u ovom duelu pokazala da je mentalno stabilna pošto je opet došla do brejka prednosti i povela sa 5:3. U sledećem gemu je sačuvala mirnoću na svoj servis i iskoristila već prvu meč loptu.

Najbolje rangiranu srpsku teniserku u četvrtfinalu u petak očekuje meč protiv bolje iz duela između Marije Šarapove i Lusi Šafarove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter