0
Fudbal

Tumbina tarifa: U avion ne ulazi za 50.000 evra

Objavljeno: 24.04.13 u 12:53
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ljubiša Tumbaković je sada već „prošlo vreme“ u Partizanu. Međutim, kako se bivši Sportski direktor preko noći odlučio da prahvati ponudu sa Dalekog Istoka objasnio je njegov menadžer Darko Šušnjak.

On je opisao kako su teklao njegov razgovor sa gospodinom Venom koji je bio zadužen za pregovore ispred kineskog Vuhana

„Zvoni telefon, pitam se kome je palo na pamet da me budi u to doba, uzmem, ipak, mobilni, kad Ven sa druge strane žice: „Darko, dođi malo sebi, pa, da ti kažem nešto, zanimljivo je, trebalo bi da se svidi Tumbi, probudi ga da mu saopštimo…” Uzvratio sam: zar ne može da sačeka do jutra, gde sad da budim čoveka? Na to će Ven: „Vuhan hoće pošto-poto Tumbu, direktor kluba je nestrpljiv, želi da vest odmah objavi na sva zvona, nudi mesečno 50.000 evra!” Nasmejao sam se i prokomentarisao malo u šali, više u zbilji: reč je o sumi zbog koje ne smem da budim Tumbu, on za 50.000 ne ulazi u avion, dupliraj cifru, saopšti uslove direktoru i ukoliko pristane, krećemo u akciju angažovanja Tumbakovića. Nije prošlo ni pet minuta, opet se oglasio Ven: „U redu je, direktor sve prihvata!” Zatim sam pozvao Tumbu, kompletna „operacija” trajala je sat, dao je pristanak, Vuhan je dobio novog trenera… Za, siguran sam, opstanak u ligi!“ rekao je Šušnjak za Sport.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter