0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Tole svaki dan sluša pretnje

Objavljeno: 24.04.13 u 11:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Povodom informacija koje su je pojavile u javnosti, a po kojima Crvena zvezda ima kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije ukoliko dođe do vanerdnih izbora, oglasio se Tomislav Karadžić.

„Nisam upoznat sa stavom Crvene zvezde, ali sam čuo da je njihov potpredsednik rekao nešto u vezi sa vanrednim izborima u FSS. To je njihovo statutarno pravo i nemam ništa protiv toga. Ako budu imali većinu sazvaće Skupštinu, pa ćemo videti šta će biti“ rekao je Tomislav Karadžić.

Predesednik FSS je potom upitan da li se pribojava eventualne vanredne skupštine Saveza na kojoj bi moglo da mu bude izglasano nepovernje.

„Zašto bih se plašio? Pre nekoliko godina Crvena zvezda je imala sličnu inicijativu za vanredne izbore u FSS, ali onda nisu došli na Skupštinu da pokrenu moju smenu. Neka to izguraju sad do kraja, ne mogu svaki dan da komentarišem jedno isto i slušam pretnje o smeni.“ zaključio je Kaaradžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter