0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

RSS raskida saradnju sa Vukovićem

Objavljeno: 24.04.13 u 08:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Rukometni savez Srbije (RSS) raskinuće saradnju sa selektorom muške nacionalne reprezentacije Veselinom Vukovićem, preneli su beogradski mediji.

Navodi se da su generalni sekretar RSS Božidar Đurković i Vuković juče održali sastanak na kojem je dogovoreno da nakon slabih rezultata saradnja bude prekinuta sporazumno.
„Na dobrom smo putu da se raziđemo sporazumno, ljudski i sportski. Mislim da na kraju neće biti nezadovoljne strane, jer je razgovor bio korektan“, rekao je Đurković.

Vuković, pod čijim su vođstvom srpski rukometaši osvojili srebrnu medalju na prvenstvu Evrope prošle godine u Beogradu, imao je ugovor do Olimpijskih igara 2016. u Rio de Žaneiru. Međutim, očajni rezultati na Olimpijskim igrama u Londonu i na prvenstvu sveta u Španiji „poljuljali“ su poverenje u tog stručnjaka, a posebno nakon ponižavajućih igara u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2014. godine u Danskoj.

Konačnu odluku o smeni Vukovića doneće Upravni odbor RSS, a kao kandidati da preuzmu njegovu dužnost pominju se Ljubomir Vranješ i Vladan Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter