0
AdmiralBet ABA Liga

Lorbek: Neverovatna tenzija pred finalni turnir

Objavljeno: 24.04.13 u 17:11

Lorbek

Direktor regionalne ABA lige Radovan Lorbek rekao je danas da sve konačne odluke padaju na završnom turniru tog takmičenja, od 25. do 27. aprila u Laktašima.

„Ovo je kraj sezone, završni turnir, koji je ove godine posebno dramataičan. Fajnal-for u Laktašima odlučuje i više nego što smo imali nameru, sve konačne odluke padaju na ovom turniru – izjavio je Lorbek, ističući da to turniru „povećava značaj“ – Tenzija je neverovatna. To je s jedne strane dobro, s druge nije, ali to je tako. Morali smo da se priklonimo Evropi. Do sada smo imali poseban sistem bodovanja, to je bio veoma dobar sistem, a želja svih u Evropi bila je da naša liga postane slična nacionalnim takmičenjima. Veoma sam zadovoljan što je ove godine završni turnir u BiH. Igokea je to zaslužila.“ zaključio je direktor ABA.

U polufinalu fajnal-fora Jadranske lige u četvrtak od 17 časova sastaju se Crvena zvezda i Radnički Kragujevac, a od 21 čas Igokea i Partizan. Meč za titulu na programu je u subotu od 20.30 sati.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter