0
Domaći fudbal

Krstajić hoće nazad u Partizan

Objavljeno: 24.04.13 u 21:59

image

Ljubiša Tumbaković je već prošlost u Partizanu, a budućnost bi mogao da bude Mladen Krstajić! I to ne samo po spekulacijama da je on jedan od kandidata da se vrati na funkciju sportskog direktora, već i zbog toga što je upravo Krle zahtevao od suda da mu omogući povratak u Humsku.

Ako vam je komplikovano, evo objašnejnja.

Krle je u aprilu prošle godine podneo tužbu protiv Partizana zato što su su ga sklonili s funkcije sportskog direktora i sada traži naknadu. A ona glasi – po 10.000 evra za svaki mesec od otkaza (a to je bilo u januaru prošle godine) do dana kad će biti vraćen na posao, zatim 30.000 evra za premije zbog ostvarenih rezultata plus kamate, zatim da mu se uplate svi doprinosi i na kraju da bude vraćen na posao.

Zapravo, da bude raspoređen na određeno radno mesto u klubu.

Sledeće ročište je zakazano za 28. jun, pa s nestrpljenjem očekujemo kakav će biti epilog. Tim pre što je predsednik Partizana Dragan Đurić rekao da s izborom sportskog direktora neće žuriti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter