0
Odbojka

Sledeće nedelje konačna odluka RSS

Objavljeno: 24.04.13 u 18:23

rss-rkbor
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) doneće početkom sledeće nedelje konačnu odluku o raskidu saradnje sa selektorom muške nacionalne reprezentacije Veselinom Vukovićem.

Generalni sekretar RSS Božidar Đurković potvrdio je danas Tanjugu da će saradnja sa Vukovićem biti prekinuta na „ljudski i dostojanstven načicn“, nakon loših rezultata na Olimpijskim igrama u Londonu i prvenstvu sveta u Španiji, kao i u kvalifikacijama za EP u Danskoj 2014.

Đurković je istovremeno potvrdio da će odluka o domaćinu završnog turnira Kupa Srbije za rukometaše biti poznata nakon sastanka UO RSS.

Završni turnir Kupa Srbije prvobitno je trebalo da bude održan 18. i 19. maja u Zubinom Potoku. Međutim, Evropska rukometna federacija (EHF) upozorila je u utorak RSS da je za organizovanje tog turnira neophodna dozvola Kosovskog saveza.

RSS je saopštio da su u toku konsulatacije sa EHF, Ministarstvom omladine i sporta Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju oko definitivnog mesta odigravanja finalnog turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter