0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić ne cilja fotelju u Savezu

Objavljeno: 24.04.13 u 11:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić svestan je pritisaka koji pojedine grupe vrše na klub. Razlog tome je očigledna stabilizacija srpskog fudbalskog giganta. Međutim Džajić ne želi preterano da se bavi tim stvarima jer je posvećen samo sportskom delu priče.

„Danima unazad pojavljuju se brojne laži, koje su usmerene lično na mene, ali i na Zvezdu. Za kratko vreme uspeli smo da postavimo čvrste temelje i pored hiljadu problema sa kojima se susrećem u radu. Znam odakle vetar duva i spreman sam da okrenem list. Od prvog dana povratka samo se bavim svojim poslom i ne zanimaju me druge struje već da se što pre na terenu vidi slika velikog giganta.“ rekao je predsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

Džajić je potom demantovao da će se kandidovati za predsednika FSS ukoliko do vanrednih izbora dođe.

„Neistine me neće naterati da ispunjavam nečije ambicije, ali ni da posebno zadovoljavam nečije finansijske interese. Kada sam vagao, a zatim doneo konačnu odluku da se posle duge pauze posvetim mom klubu, dogovoreno je da odrađujem samo sportski deo. Nisam obećavao kule i gradove već da se krene korak po korak. Meni prijaju pobede, a bez obzira na podmetanja sa strane, niko me ne može naterati da napustim Crvenu zvezdu i srpski fudbal. I odmah da kažem da nije tačna priča da ću se presliti u Fudbalski savez Srbije“  rekao je Džajić za dnevni list Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter