0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Najbolji pod pritiskom

Objavljeno: 24.04.13 u 16:32
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević rekao je da ekipa oseća pritisak uoči polufinala sa Radničkim na završnom turniru ABA lige, jer taj meč donosi plasman u Evroligu, ali je dodao da beogradski tim ima igrače koji znaju da se nose sa tim situacijama.

“Pritisak uvek postoji, pogotovo kada meč znači prolaz u Evroligu. Ipak, imamo u ekipi igrače koji su osvajali trofeje. Neki znaju najbolje da odigraju kada su pod pritiskom, možda to baš bude i prednost sutra”, kazao je Rakočević na konferenciji za novinare u Laktašima.

“Jako smo uzbuđeni, sa velikim očekivanjima ulazimo u meč. Nismo u najboljem momentu, kao ni Radnički, ali to su stvari koje se ne menjaju preko noći. Nadam se da ćemo ipak ostvariti cilj, plasman u Evroligu. Dobro smo se spremali, nadam se da ćemo uz pomoć navijača imati dobru šansu. Radnički je odlična ekipa, sa dobrim rezultatima ove sezone”, naveo je Rakočević.

Novi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić koji još sa crveno – belima nije osetio slast pobede nada se plasmanu u finale.

“Svestan sam da nismo u idealnom trenutku, poslednji mečevi su to i pokazali. Spremali smo se proteklih dana sa željom da savladamo Radnički i dođemo do finala. Radnički je kvalitetan tim, igrao je sjajno ove sezone, nadam se da ćemo otići korak dalje i plasirati se u finale”, poručio je Radonjić.

Crveno-beli će sutra od 17 sati igrati sa kragujevačkim Radničkim u prvom meču polufinala na završnom turniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter