0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ode Tumbica u prokletu Kinu

Objavljeno: 23.04.13 u 16:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Za sve one koji vole španske romansirane serije s hepiendom i priče u tome kako potera za novcem može da razbije idiličnu porodicu, ali kako je ljubav na kraju jača od svega toplo preporučujemo da isprate odlazak Ljubiše Tumbakovića s mesta sportskog direktora Partizana.

Jeftine srceparajuće izjave predsednika Dragana Đurića i samog Ljubiše Tumbakovića trebalo bi od svih nas na naprave budale i da nas ubede kako je u Partizanu sve u najboljem redu, a da Tumba ide jer rešava egzistenciju za svoju porodicu.

Smešno i jadno je bilo slušati te priče, ali suština je u sledećem. Tumba je otišao da bude trener u Kinu, a u Partizanu ga do kraja sezone niko neće zameniti. Dakle, klub ponovo neće imati sportskog direktora.

A sada malo, limunadice, patetikice, veštačkih osmeha i izjava ljubavi.

„Moj Tumbica odlazi u prokletu Kinu za prokletim novcem, koji svakom od nas nedostaje. Ali kad se moj Tumbica vrati iz proklete Kine, vrata Partizana će mu biti otvorena.

Uslove koje je dobio su na nivou najboljih evropskih trenera i morali smo da donesemo delikatnu odluku i dozvolimo mu da ide u Kinu. Ponosan sam na ovih 10 meseci zajedničkog rada, koji su pokazali da mi u Partizanu imamo plan i preciznu strategiju rada!?!

Ime naslednika Ljubiše Tumbakovića će biti saopšteno tek po okončanju sezone, jer sada nema razloga da žurimo, budući da je do kraja šampionata ostalo još samo šest utakmica“, rekao je Đurić.

Sam Tumba se zahvalio predsedniku na divnim rečima, nazvao ga velikim prijateljem i istakao da je u Kinu otišao zbog potrebe da reši egzistenciju svoje prodice, zbog čega je pregazio neka svoja moralna načela.

„Imao sam tri ponude iz Kine, dve sam odbio zbog nekih svojih moralnih načela, ali ovu samo morao da prihvatim.

Dugo sam razmišljao i dvoumio se šta da uradim, upravo zbog tih načela i na kraju sam odlučio da odem, kako bih rešio egzistenciju svoje prodoce“, rekao je između ostalog Tumba ili Tumbica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter