0
Fudbal

Klop: Znao sam de Gece želi u Bajern

Objavljeno: 23.04.13 u 17:43

Jirgen Klop

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen klop izjavio je da niko nije mogao da odgovori Marija Gece da pređe u Bajern na kraju sezone. Ipak Borusija će od ovog transfera zaraditi 32 miliona funti, ali će izgubiti sjajnog fudbalera.

“Znao sam posle revanš utakmice sa Malagom da Gece želi da pređe u Bajern, što znači da sam slavio samo jedan dan. Bez obzira na sve, niko ne treba da brine o našem timu, potpuno smo fokusirani na duel sa Realom u LŠ”, izjavio je Klop.

Fantastična završnica četvrtfinalnog duela Lige šampiona protiv Malage na Vestfalenu donela je „milionerima“ mesto u polufinalu u kom će se sastati sa Real Madridom. U timu će biti i Mario Gece.

“On zna da mnogo duguje klubu, ali ja znam da je mnogo toga pružio. Želeo je da radi sa trenerom čiji sistem se ne viđa svakog dana. Ja ne mogu da imam 15 centimetara manje, da progovorim španski jezik, ali ni da učim fudbalere “tika-taka” stilu koji forsira Gvardiola”, zaključuje Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter