0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Tumba sutra napušta Partizan

Objavljeno: 22.04.13 u 15:20

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dileme više nema. Familijarna atmosfera u Partizanu ne postoji, odnosi su užasno loši i zbog toga je sportski direktor Ljubiša Tumbaković odlučio da digne sidro. Prema nezvaničnim saznjanjima on već sutra putuje u Kinu, gde će preuzeti trenersku funkciju u klubu Vuhan Zala.

Nedavni verbalni okršaji s rukovodstvom kluba na Sekretarijatu uticali su da Tumba odluči da napusti klub, a nije mu trebalo mnogo vremena da pronađe novi posao.

Prema pisanju kineskih medija postignut je dogovor s ekipom Vuhan Zala i on će u toj ekipi ostati do kraja sezone, a u slučaju opstanka u ligi, saradnja će biti produžena.

Niko u Humskoj nije želeo da potvrdi ovu informaciju, ali presednik kineske ekipe je u izjavi za tamošnje medije rekao da je dogovor postignut.

Dakle, Tumba odlazi, a priča o sjajnoj atmosferi u Partizanu je samo još jedan pokušaj obmane javnosti do strane rukvodstva srpskog šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter