0
Fudbal

Inter kaparisao Suareza

Objavljeno: 22.04.13 u 19:39

matijas suarez

Milanski Inter je rešio da u potpunosti renovira tim, pa je posle Maura Ikardija, Rubena Bote, najverovatnije Dušana Baste, dogovorio sve sa Anderlehtom oko dolaska Matijasa Suareza. Sjajni Argentinac je prošlog leta trebalo da za 14 miliona evra pređe u CSKA, ali je pao na lekarskim pregledima, koleno je bilo u pitanju, morao je na operaciju, pa je propustio veći deo sezone, a transfer je naravno propao.

Sada je Inter rešio da ga angažuje, znaju kakav je fudbaler, a cena je dosta niža u odnosu na prošlu godinu i za samo šest miliona evra će dobiti igrača koji ima fenomenalnu tehniku, odličan udarac i osećaj za igru i može da igra u samom špicu, ali i po krilima.

Pregovore su potvrdili i ljudi iz Anderlehta, koji su rekli da je transfer blizu realizacije. Videćemo da li će u Inter stići i Lukas Bilja, kapiten Anderlehta, pošto i njega traže u paketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter