0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

Trio Sparsa prejak za Lejkerse

Objavljeno: 21.04.13 u 23:58

đinobili i parker

Bez Kobija Brajanta svima je bilo jasno da Los Anđeles Lejkersi nemaju velikih šansi u duelima sa San Antonijom u četvrtfinalu Zapada. I ispostavilo se da su u pravu, pošto su Sparsi dobili prvi duel sa 91:79, a legendarni trio Parker – Đinobili – Dankan je najzaslužniji za pobedu.

Kao po starom dobrom običaju San Antonio je odigrao sjajnu odbranu, iako ih ove sezone to i nije karakterisalo u regularnom delu. SVeli su Lejkerse na manje od 80 poena i lagano dobili meč. Od samog starta su imali prednost, došli su do 24:15 u prvoj deonici i nisu ispuštali vođstvo.

Manu Đinobili i Toni Parker su ubacili po 18 poena, Dankan je dao jedan manje uz deset skokova, a Met Boner je ubacio 10. Sa druge strane najraspoloženiji su bili visoki igrači, Po Gasol i Dvajt Hauard. Hauard je dao 20 poena i imao 15 skokova, dok je Gasol dao 16 uz 16 skokova i šest asistencija. Jedini koji ih je pratio bio je Stiv Neš sa 16 poena od čega je šest dao kada je sve bilo rešeno, ali i mizerne tri asistencije. Lejkersi su imali duplo više izgubljenih lopti od San Antonija, 18 prema 9.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter