0
Košarka

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Trijumf kadeta Zvezde

Objavljeno: 21.04.13 u 12:09
Foto: kkcrvenazvezda.rs
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Mlađe selekcije Crvene zvezde Telekom nastvile su da nižu uspehe. Kadetska selekcija Crvene zvezde Telekom trijumfovala je na završnom turniru šampionata Srbije koji se prethodna tri dana igrao u novobeogradskoj Hali sportova.

Nakon pobeda nad Šumadijom iz Kragujevca u četvrtfinalu i ekipom čačanske Mladosti u polufinalu, crveno-beli su u finalu savladali Mega Vizuru rezultatom 68:54. Utakmica je bila veoma neizvesna sa dosta preokreta, a zahvaljujući velikoj borbenosti, boljoj fizičkoj pripremi i većoj koncentraciji u drugom poluvremenu izabranici trenera Vanje Guše su prelomili meč u svoju korist. Mega Vizura je u prvom poluvremenu uglavnom imala prednost, jer crveno-beli zbog slabe realizacije zicera nisu uspeli da materijalizuju veliki broj ofanzivnih skokova.

Međutim, u nastavku su Zvezdini poletarci zaigrali veoma agresivno u odbrani, podigli su procenat realizacije šuta, pogodili su par trojki kada je bilo najpotrebije i na kraju su se zasluženo radovali. O agresivnosti defanzive izabranika Vanje Guše najbolje svedoči podatak da su košarkaši Mega Vizure u drugih 20 minuta ubacili samo 17 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter