0
Košarka

Tesna pobeda Nagetsa, poveli Klipersi

Objavljeno: 21.04.13 u 10:07

nagets

U prvoj rundi plej ofa zapadne konferencije Denvern Nagetsi poveli su u seriji protiv Golden Stej Voriorsa sa 1:0 pošto su ih sinoć savldali na svom parketu sa 95:94.

Ande Miler je doneo pobedu Nagetsi pošto je postigao odlučujuće poene na 1.2 sekunde pre kraja utakmice. Obe ekipe smenjivale su se u vođstvu tokom utakmice, Voriorsi su dominirali u drugoj, a Nagesti u trećoj četvrtini, da bi poslednji period protekao u totalnoj rezultatskoj neizvesnosti.

Miler je bio najefikasniji igrač Nagetsa sa 28 poena, pratio ga je Taj Loson sa 12, dok je Vilson Čendelr postigao 11 poena i imao 13 skokova. Voriorsi su imali raspoloženog Kleja Tomsona sa 22 poena, Stiven Kari postigao je 19, a Džeret Džek ubacio je 10 i imao isto toliko asistencija.

Los Anđeles Klipersi poveli su sa 1:0 u seriji protiv Memfis Grizlisa pošto su ih u Stejpls cnetru savladali sa 112:91. Svi igrači Klipersa osim Vilija Grina upisali su se u strelce na ovom meču, a najefikasnij je bio Kris Pol sa 23 poena, Čonsi Bilaps postigao je 14, a Blejk Grifin 10.

Džerid Bejles predvodio je Grizlise sa 19 poena, Mark Gasol postigao je 16 uz 7 asistencija,a Zek Rendolf ubacio je 13 koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter