0
Evropske lige

Stara dama nadmudrila Milan

Objavljeno: 21.04.13 u 22:39

Juventus vs. AC Cesena - Serie A Tim 2011/2012

U derbiju 33. kola Serije A Juventus je savladao Milan i praktično obezbedio Skudeto, a rosonerima ostaje da se do samog kraja šampionata bore za treće mesto sa ekipom Fiorentine.

Gledali smo prilično loš meč, sa jako malo prilika, a jednu smo videli u prvom poluvremenu kada je Abijati odbranio udarac Pirla. Abijati se i povredio, pa ga je zamenio Amelija, koji je i glavni krivac što je Milan izgubio. Asamoa je došao do jedne lopte posle greške Abatea i Amelija u 57. minutu, golman rosonera ga je oborio i dosuđen je penal za staru damu. Siguran izvođač bio je Arturo Vidal i doneo sva tri boda Juventusu.

Juve sada ima 77 bodova, čak 11 više od Napolija, pa im je potrebno još samo četiri boda da osvoje titulu u narednih pet kola… Milan ima sedam bodova manje od Napolija, a samo bod više od Fiorentine i šest od Intera koji je preglupim porazima ispao iz trke za treće mesto…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter