0
Domaći fudbal

FOTO:STARSTPOT

Golom na uvrede

Objavljeno: 21.04.13 u 11:49

 

FOTO:STARSTPOT
FOTO:STARSTPOT

Nemanja Kojić postigao pogodak za Partizan u trenutku kada su ga navijači Rada vređali

Pre meča protiv Rada napadač Partizana Nemanja Kojić istakao je da vreme provedeno na Banjici nikad neće zaboraviti i da iz poštovanja prema tom klubu neće slaviti kad postigne gol.

Radovci su na tu njegovu izjavu imali spreman transparent na kojem je pisalo „S…j Luka, s…j Kojiću, a najviše ti Ranko Stojiću“! Na njihovu žalost, baš u trenutku kad su razvilu pomenutu parolu Kojić je postigao gol za domaćina.

„Naravno da sam video taj transparent i mogu da kažem da navijače potpuno razumem. Mi smo za vreme mog bravka u Radu imali odličnu saradnju, bio sam njihov ljubimac i normalno je da im smeta moj prelazak u Partizan.

Već nekoliko puta sam rekao da volim da igram jake utakmice u kojima je pritisak veliki, jer se u njima odlično snalazim, pa sam i u tom trenutku postigao pogodak.

Međutim, ja veoma poštujem i njih i sve ljude u klubu, koji mi je mnogo puta izlazio u susret i zbog toga nisam proslavio pogodak“, kaže Kojić.

Igra Partizana iz prvog poluvremena na meču s građevinarima bila je možda i najbolja u poslednjih mesec i po dana za srpskog šampiona, a po Kojićevom mišljenju to je nagoveštaj izlaska iz krize.

„Odigrali smo zaista dobro i najvažnije je da smo pobedili. Sada se okrećemo gostovanju u Pazaru, a vrlo dobro znam da tamo nije lako. Igrao sam s Radom protiv njih i u drugoj i u prvoj ligi i upoznat sam s atmosferom koja vlada na tom stadionu.

Pogotovo će biti teško, jer su Pazarci juče izgubili od OFK Beograda. Ipak, mi imamo naš cilj, želimo da osvojimo titulu i zbog toga moramo da nastavimo s serijom pobeda, a trijumf nad mojim bivšim klubom pokazuje da smo na pravom putu“, kaže Kojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter