0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Butorovića sramota od sugrađana

Objavljeno: 21.04.13 u 12:40
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Strasti oko revanš utakmice polufinala Kupa Srbije između Jagodine i Javora posle koje su se Jagodinci našli u finalu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja još uvek se ne smiruju. U Javoru su ogorčeni na sudiju Maja Vujovića koga su nazvali „monstrum sa pištaljkom“, a na stranu Ivanjičana stao je i predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović, koji je istako da ga je sramota zbog njegovih sugrađana koji su delili pravdu u Jagodini.

„Mučno sam se osećao tog dana, oko 22 sata, po okončanju utakmice. Pomalo i sramotno, zbog glavnog sudije Maja Vujovića i pomoćnika Saše Živkovića, žitelja Novog Sada. Danas im javno poručujem sram vas bilo sugrađani, posle svega što ste učinili.“ rekao je Bata Kankan a potom objasnio zbog čega:

„Nije mene, ali jeste Javor. Čist i častan klub. Sram bilo i predsednike, ne predstavnike, superligaških klubova, zar niko ne sme da se oglasi i saopšti šta misli o toj nazovi utakmici u Jagodini. Ćutanje je još jedna potvrda moje teze da su FSS i čelnici superligaša glavni krivci za mulje srpskog fudbala. Mi smo, budimo iskreni, odavno probili dno.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter