0
Ostali sportovi

Zlato i srebro za srpske veslače u Italiji

Objavljeno: 20.04.13 u 13:37

stojic-bedjik

Srpski veslači Nenad Beđik i Nikola Stojić osvojili su zlatnu medalju na regati u Italiji, a srebrna medalja je pripala Milošu Vasiću i Radoju Đeriću koji su kao drugi prošli kroz cilj.

Na tradicionalnoj međunarodnoj regati „Memorial Paolo D’aloja“ srpski dvojac bez kormilara Beđik – Stojić je prvi stigao do cilja u vremenu od 6:40.51 minuta, dok se iza njih našao još jedan par srpskih veslača Vasić – Đerić u vremenu od 6:43.05 minuta.

Treće mesto pripalo je Italijanima De Vitu i Palmisanu koji su za 45 stotinki bili brži od Miljana Vukovića i Veselina Savića. Šesto mesto zauzeli su Miloš Tomić i Goran Jagar.

Selektor srpskih veslača Nebojša Ilić bio je zadovoljan rezultatima svojih izabranika.

„Trijumf Stojića i Beđika je bio očekivan i samo su potvrdili klasu i trenutno formu. Prijatno su iznenadili Vasić i Đerić, jer su njih dvojica za samo pet dana priprema napravili odličan rezultat. Zadovoljan sam i nastupom Vukovića i Savića, a jedino su podbacili Tomić i Jagar“, zaključio je Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter