0
Košarka

Vučević igra za „sokolove“ na Eurobasketu

Objavljeno: 20.04.13 u 20:09

nikola-vucevic

Košarkaška reprezentacija Srbije imaće težak zadatak na Eurobasketu u Sloveniji pogotovo u duelu sa Crnom Gorom pošto je Nikola Vučević potvrdio da će na predstojećem takmičenju igrati u dresu „sokolova“.

„Veoma mi je važno da nastupam za svoju zemlju pošto bi i to moglo da doprinese da nadogradim svoju igru“ – rekao je košarkaš Orlanda medijima na Floridi koje je zanimalo kako će provesti naredno leto pošto je Medžik završio sezonu.

Vučević je ove sezone jedno od najvećih otkrovenja lige ošto je igrajući za svoj tim u proseku beležio „dabl-dabl“ učinak sa 13,1 poenom i 11,9 skokova po meču.

„Cilj mi je da postanem jedan od najboljih centara u NBA ligi. Mislim da mogu da dođem do tog nivoa, samo je potrebno da i dalje naporno radim“ – objasnio je mladi košarkaš.

Nakon ove odluke Nikole Vučevića jasno je da će Crnogorci imati jedan od najjačih centarskih tandema na Evropskom prvenstvu pošto će uz njega igrati i Nikola Peković koji je ove sezone blistao u dresu Minesote.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter